Cautare

5215 de rezultate pentru "scoli postliceale constanta hipocrate" (4.05 secunde)
Partidul Democrat a finalizat cercetarea sociologica pe care a desfasurat-o timp de mai bine de doua saptamani in toate localitatile importante ale judetului Constanta, rezultatele oficiale urmand a fi anuntate saptamana viitoare.
Anca Boagiu vrea sa fie primar la Constanta. Pe langa candidatii oficiali ai Partidului Democrat la Primaria Constanta, in ultima vreme s-au tot auzit zvonuri potrivit carora formatiunea politica o va sustine pe Anca Boagiu in alegererile locale din 2008.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta va fi Laurentiu Mironescu, sustine chiar deputatul democrat. ... Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, nu are nevoie de data de 1 septembrie sau de alte sfaturi ca sa stie ca vrea sa candideze - cel putin asa sustine acum.
Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Ieri, la Constanta, liderul PNG Constanta, George Mandila a primit o palma atat organizatorica, dar si numerica - daca se poate spune asa.
Rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European a umflat muschii democratilor. Victoria - asa cum o percep democratii - a fost subliniata si ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta de presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu.
Pana la mijlocul lunii ianuarie, PD-L Constanta trebuie sa-si constituie, in prezenta Biroului Permanent Judetean, birourile municipale si orasenesti.
Deputatul PD-L Laurentiu Mironescu acuza autoritatile locale de lipsa de implicare si "slab management" al situatiei provocata de caderile masive de zapada, cat si viscolul care "au paralizat pentru cateva zile judetul Constanta si, mai ales, orasul Constanta", se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.
PRM Constanta este in febra pregatirilor pentru alegerile locale, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, liderul local Radu Comanici. ... Potrivit presedintelui PRM Constanta, Radu Comanici, "80% din reprezentantii sectiilor de votare au mai participat la procese electorale si cunosc deja mecanismul".
Senatorul Dorel Constantin Onaca a fost desemnat aseara, in mod oficial, candidatul Partidului Democrat Liberal pentru Primaria Constanta. ... Cu toate acestea, tot ieri, o agentie de stiri centrala dadea ca sigura desemnarea lui Laurentiu Mironescu drept candidat al PDL pentru Primaria Constanta.
Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, considera ca principalul vinovat pentru exacerbarea violentei in Constanta trebuie cautat in administratia publica locala.
Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-au pronuntat, la inceputul acestei saptamani, intr-un litigiu dintre Primaria Constanta si Baroul local.
PDL Constanta continua discutiile cu primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, dar si cu un alt primar liberal cu sanse sa mai castige un mandat, in ideea ca acestia vor trece in barca democrat-liberala cu o zi inainte de alegeri.
Dupa marea de rosu de la Bucuresti, cand PSD-ul si-a prezentat candidatii, Constanta a urmat ieri exemplul.
Candidatul PNL pentru Primaria Constanta a aparut, sambata seara, insotit de un elefant, inaintea lansarii candidatilor la alegerile locale, eveniment la care au fost prezenti aproximativ 3.000 de membri si simpatizanti ai partidului.
Presedintele PD-L Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, reuseste un tur de forta impresionant, participand la aproape toate lansarile colegilor sai de partid, luandu-si astfel in serios si functia de sef al democrat-liberalilor constanteni, nu numai de candidat la Primaria Constanta.
Senatorul Dorel Constantin Onaca, candidat al PD-L pentru Primaria Constanta, a expus in premiera acest lucru cetatenilor din Kilometrul 4-5, una dintre cele mai vitregite zone ale orasului.
Nu doar Mitrea a venit sa-i faca "galerie" lui Matei, ci si echipa invingatoare de la Constanta - Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, dar si deputatul Alexandru Mazare, primarita din Cumpana, Mariana Gaju, primarul liberal al comunei Corbu, Marian Galbinasu, membri ai Consiliului Judetean Constanta, directorul RAJA Felix Stroe etc.
PDL Constanta continua sa faca o figura proasta dupa scandalul din ultima perioada, generat artificial intr-o anumita masura de rezultatele obtinute in alegerile locale.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Constanta s-a intrunit ieri intr-o sedinta care a urmarit, printre altele, sa elucideze si "marele mister" al conducerii municipale de partid.
google-analytics.com